برگزاری مسابقات ورزشی به مناسبت هفته" خوابگاه‌های دانشجویی" در مرکز آموزش عالی کاشمر

مدیر دانشجویی مرکز آموزش عالی کاشمر گفت: به مناسبت هفته خوابگاهها مسابقات ورزشی دربین دانشجویان دختر و پسر این مرکز برگزار شد.
دکتر علی اصغر مازنی در گفتگو با روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر گفت: این مسابقات که به مناسبت هفته خوابگاهها برگزار شد پسران در رشته دارت و روپایی شرکت نمودند و در پایان  در مسابقات روپایی آقایان حسین زارع،امیرحسین اسماعیلی و علی رضایی عناوین  اول تا سوم را کسب نمودند و مسابقات دارت رحیم رحیمی عنوان اول را کسب نمود و اقایان علیرضا گشایشی و امیر حسین اسماعیلی در رتبه های دوم و سوم قرار گرفتند .
 به ترتیب فائزه علی اکبری، فاطمه جغتایی و مهلا فتحی عناوین اول تا سوم را کسب نمودند.مدیر دانشجویی مرکز آموزش عالی کاشمر، برنامه های هفته خوابگاه‌های را در این مرکز دانشگاهی  تشریح کرد.
دکتر علی اصغر مازنی در گفتگو با روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر دراین خصوص گفت: هفته کشوری خوابگاه های دانشجویی با شعار " مشارکت اجتماعی و سلامت جمعی" از 24 لغایت 30 اردیبهشت ماه برگزار می‌شود.
گفتنی است؛  از سوی معاونت دانشجویی مرکز آموزش عالی کاشمربرای این هفته برنامه‌های متنوعی  در قالب مسابقات ورزشی برنامه‌های فرهنگی و جلسات پرسش و پاسخ با مسئولین دانشگاه و برنامه‌های گفت‌وگو محور، مسابقه آشپزی ویژه دانشجویان دختر و پسر، دیدار دانشجویان با نماینده پلیس فتا جهت آشنایی با خطرات فضای مجازی، دیدار دانشجویان با نماینده نهاد رهبری در دانشگاه، برپایی ایستگاه سلامت برای انجام تست فشار خون و قند خون و انجام واکسیناسیون در صورت نیاز در نظر گرفته شده  است.