امروز پنجشنبه 9 فروردين 1403

برگزاری مراسم گراميداشت سالگرد ارتحال حضرت امام خميني (ره) و قيام 15 خرداد در مرکز آموزش عالي کاشمر

همزمان بزرگداشت  سالروز ارتحال ملکوتی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران امام خمینی" ره" و سالروز قیام تاریخی ۱۵ خرداد ۴۲ در مرکز آموزش عالی کاشمر برگزارشد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر دراین مراسم که پس از اقامه نماز ظهر و عصر  برگزارشد رییس مرکز آموزش عالی کاشمر طی سخنانی با تسلیت فرارسیدن ۱۴ خرداد سالروز ارتحال امام خمینی گفت: امام خمینی با برپایی نهضت اسلامی روشنگرانه در پی تحقق اسلام ناب محمدی برآمدند.
 دکتر هادی معماریان افزود: امروز دانشگاه در تبیین افکار و اندیشه امام و ایجاد معرفت در نسل جوان باید نقش آفرینی کند.
 حجت الاسلام و المسلمين میثم خزاعي نماينده نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه هاي منطقه ترشيز  نیز در ادامه در خصوص جايگاه معنوي رهبر کبير انقلاب و برخي از ابعاد شخصيتي ايشان سخنانی ایراد و واقعه عظيم قيام 15 خرداد را  تبيين و تشريح نمود.