امروز جمعه 7 ارديبهشت 1403

انتخابات شورای صنفی دانشجویان مرکز آموزش عالی کاشمر برگزار شد

مدیر امور دانشجویی مرکز آموزش عالی کاشمر از برگزاری انتخابات شورای صنفی دانشجویان این مرکزخبر داد.
دکتر علی اصغر مازنی در گفتگو با روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر گفت: انتخابات شورای صنفی دانشجویان، با حمایت و برنامه ریزی مسئولان دانشگاه و همدلی و همکاری دانشجویان، به صورت کاملا الکترونیکی برگزار شد و مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت.
وی با بیان اینکه این انتخابات با مشارکت خوب دانشجویان برگزار شد گفت: از بین تعداد ۹ کاندیدای انتخابات شورای صنفی دانشجویان مرکز آموزش عالی کاشمر عاطفه فرهان، علی نجف زاده، محمد رضا روحانیان، امیر جعفری احمدی، فرخنده خوئی شمس آبادی، حسین فرقانی و زهرا حسن نیا به ترتیب حائز بیشترین آراء شدند.
وی افزود: بنا به جدول زمان بندی کار اطلاع رسانی در سایت مرکز و شبکه های مجازی  در خصوص انتخابات شورای صنفی انجام و فعال سازی انتخابات در سامانه الکترونیکی صورت گرفت.
دکتر مازنی اظهار داشت: پس از شروع ثبت نام متقاضیان عضویت و اعلام لیست داوطلبین دارای شرایط به صورت الکترونیکی انتخابات برگزار شد و اعلام نتیجه صورت گرفت .
وی افزود: با توجه به درخواست تجدید نظر در نتایج انتخابات این اقدام صورت گرفت و پس از تائید و اعلام نهایی به شورای نظارت موسسه، اسامی اعضای منتخب شورای صنفی دانشجویان اعلام شدند.
وی گفت: پس از برگزاری انتخابات بین اعضا دبیر منتخب شورای صنفی مشخص می شود.
گفتنی است؛ 5 نفر از منتخبین با بیشترین رای  اعضای اصلی و دو نفر  دیگراعضای علی البدل شورای صنفی هستند.