امروز پنجشنبه 6 ارديبهشت 1403

امتحانات نیمسال دوم مرکز آموزش عالی کاشمر از امروز به صورت حضوری آغاز شد

امتحانات نیمسال دوم سال تحصیلی 1401-1400 مرکز آموزش عالی کاشمر از امروزشنبه 21 خردادماه پس از دوسال برگزاری غیر حضوری آزمونها، به صورت حضوری آغاز شد.

به گزارش  روابط عمومی و امور بین الملل مرکز آموزش عالی کاشمر امتحانات دانشجویان مرکز از صبح روز شنبه 21 خردادماه به صورت حضوری آغاز  شد.
بنا به اطلاعیه واحد آموزش مرکز آموزش عالی کاشمر در خصوص دستورالعمل امتحانات پایان نیمسال دوم1400شرکت در امتحانات پایان نیمسال برای تمام دانشجویان و در همه دروس (اعم از نظری، نظری–عملی) الزامی است، درصورتیکه درس دارای 2 بخش عملی ونظری باشدودانشجودردرس نظری غیبت نمایدثبت نمره عملی ممکن نیست وغیبت امتحانی ثبت میگردد.
گفتنی است؛ همراه داشتن کارت ورودبه جلسه امتحانات و همچنین کارت دانشجویی الزامی است، دانشجویان لازم است 15 دقیقه قبل ازشروع امتحان درمحل برگزاری جلسه حاضرباشند.