امروز پنجشنبه 6 ارديبهشت 1403

اقدامات پیشگیرانه مرکز آموزش عالی کاشمر جهت مقابله با شیوع ویروس کرونا

رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر، اقدامات انجام شده در جهت مقابله با شیوع ویروس کرونا در این مرکز را تشریح کرد.
دکترهادی معماریان خلیل آباد در گفتگو با روابط عمومی مرکز آموزش عالی کاشمر ، گفت: پیرو ابتلای تعدادی از هموطنان در برخی از شهرهای کشور به ویروس کرونا، جهت جلوگیری از شیوع این ویروس، اقداماتی در مرکز آموزش عالی کاشمرصورت گرفته است.
وی افزود: با برگزاری سه جلسه درخصوص انجام اقدامات پیشگیرانه و احتیاط های همه جانبه با تاکید بر شستن دستها اقدام شد.
دکتر معماریان بیان کرد: پیش از اعلام تعطیلی دانشگاه ثبت اثر انگشت در سلف سرویس و بخش اداری متوقف شد و خوابگاهها نیز تعطیل شدند همچنین مواد ضدعفونی کننده سطوح نیز برای بخش های مختلف این مرکز دانشگاهی تهیه شده است.
وی افزود: دستورالعمل کشوری پیشگیری از کرونا به کارکنان ابلاغ شده و گندزدایی و ضدعفونی فضای اداری و آموزشی مرکز انجام شده است.
وی خاطر نشان کرد: این ویروس‌ معمولاً می‌تواند با ایجاد مشکلات خفیف تا متوسط در دستگاه تنفسی فوقانی مانند سرماخوردگی باعث بیماری شود.
معماریان گفت: بنا به اعلام پزشکان و کارشناسان مسائل بهداشتی، ریسک ابتلا به ویروس کرونا را می توان با شستن دستان خود به طور مرتب با صابون و پوشاندن دهان و بینی خود هنگام عطسه یا سرفه و پخت کامل گوشت و تخم مرغ و استفاده از پروتئین ها کاهش داد.
وی بر رعایت اصول بهداشتی در مرکز و بخصوص خوابگاه ها و سلف سرویس تاکید کرد.