اعلام نتایج برگزاری انتخابات شورای صنفی دانشجویان - 1401

تصویر daneshjoei

اعلام نتایج برگزاری انتخابات شورای صنفی دانشجویان

مرکز آموزش عالی کاشمر -  خردادماه 1401

مطابق با آیین برگزاری انتخابات شوراهای صنفی دانشجویان کشور در اردیبهشت ماه هرسال, مرکز آموزش عالی کاشمر نیز پنجمین دوره انتخابات شورای صنفی دانشجویی را به شرح ذیل برگزار نمود:

به منظور ایجاد بستر مناسب برای تقویت زمینه های مشارکت,  همفکری,  تصمیم سازی,  برنامه ریزی و همکاری دانشجویان در امور صنفی و حفظ و پیگیری حقوق و حریم دانشجویی,  "پنجمین دوره انتخابات شورای صنفی دانشجویی" همزمان با ایام امتحانات پایانی سال تحصیلی 01-00 برگزار گردید.
با توجه به فرارسیدن ایام امتحانات پایانی سال تحصیلی و با هدف رفاه حال دانشجویان گرامی جهت حضور حداکثری ایشان در این انتخابات، حین اطلاع رسانی لازم جهت مشارکت دانشجویان علاقه مند و مستعد، انتخابات شورای صنفی دانشجویان در روز چهارشنبه 31 خردادماه 1401  به دو صورت مجازی (الکترونیکی) و نحوه حضوری در محل سالن آموزشی - اداری مرکز آموزش عالی کاشمر برگزار گردید.

تعداد شرکت کنندگان در این انتخابات 315 نفر بوده که پس از شمارش آرای ماخوذه، مجموع 290 رای صحیح و نیز تعداد 25 رای باطله می باشد که به شرح ذیل توسط کاندیدها کسب گردیده است:

برابر آئین نامه مربوطه تعداد اعضای اصلی شورای مذکور 5 نفر عضو اصلی و 2 نفر نیز علی البدل خواهند بود، که اعضای منتخب در اولین جلسه رسمی خود یک نفر را به عنوان دبیر شورای صنفی دانشجویی انتخاب خواهند نمود.

فایل پیوست:
پیوستاندازه