امروز شنبه 1 ارديبهشت 1403

اطلاعیه تکمیلی دانشجویان ورودی جدید

دانلود راهنمای ورود به سامانه پویا (پرتال دانشجویی)

دانلود راهنمای ورود به سامانه آموزش مجازی

دانلود راهنمای واریز شهریه دانشجویان نوبت دوم

دانشجویان ورودی جدید که هنوز اقدامی نکرده و یا نمی دانند باید چه اقدامی انجام دهید، موارد مشروحه ذیل را که به ساده ترین جملات نوشته شده فقط انجام دهید.

با توجه به استقبال زیاد و شرایط ویروس کرونا از هرگونه تماس و حضور در دانشگاه خودداری نمایید، بعد از دریافت مدارک شما اقدامات مورد نیاز بعدی در زمانی که نیاز باشد اطلاع رسانی خواهد شد.

1)ارسال مدارک به روش پستی مطابق راهنمای زیر با توجه به نوع نظام آموزشی که در مدرسه فارغ التحصیل شده اید:

بعد از انجام مراحل فوق نیاز به اقدام دیگری نیست و منتظر اطلاع رسانی بعدی باشید و از هرگونه تماس تلفنی و یا حضور در دانشگاه خودداری نمایید.

+ چند نکته :
-- دانشجویانی که هنوز مدارک را پست نکرده اند دقت کنید نیازی به ارسال اسکن مدارک در CD یا DVD نمی باشد.

-- زمان شروع کلاسها با توجه به شرایط کرونایی کشور و در راستای رفاه حال دانشجویان از طریق پیامک اطلاع رسانی خواهد شد.

-- نحوه مشاهده برنامه کلاسی و سایر موارد اطلاع رسانی خواهد شد.

-- دانشجویان نوبت دوم (شبانه/شهریه پرداز) اطلاعیه مربوط به مبلغ و نحوه واریز شهریه اطلاع رسانی خواهد شد.

-- نظام وظیفه مربوط به برادران از طریق پیامک اطلاع رسانی خواهد شد.

با توجه به حجم پذیرفته شدگان مرکز و سوالات زیاد و تکراری از دانشجویان محترم تقاضا می گردد متن اطلاعیه ها را بصورت کامل مطالعه نمایند. به سوالات تکراری و سوالاتی که در متن اطلاعیه ها شرح داده شده پاسخی ارسال نخواهد شد.