امروز پنجشنبه 9 فروردين 1403

اطلاعیه برگزاری کلاس های مجازی و آنلاین (ویژه دانشجویان)

ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و همچنین تبریک راه اندازی پنل آموزش مجازی آنلاین Adobe Connect، پیرو اطلاعیه های قبلی حوزه معاونت آموزشی و پژوهشی در خصوص برگزاری کلاس های مجازی بر خط (آنلاین) خواهشمند است به نکات ذیل توجه فرمایید:
1- دانشجویان گرامی می توانند پس از مطالعه کامل راهنماهای گنجانده شده و نصب نرم افزارهای لازم از طریق آدرس http://vu.kashmar.ac.ir  به سامانه آموزش مجازی وارد و در کلاس مجازی شرکت نمایند.
2- نام کاربری و کلمه عبور دانشجویان به ترتیب، شماره دانشجویی و شماره کارت ملی می باشد. توصیه می شود پس از اولین ورود نسبت به تغییر رمز خود اقدام فرمایید.
3-کلاس های آنلاین از روز شنبه مورخ 99/01/23 طبق برنامه هفتگی نیم سال دوم سال تحصیلی 99-98 برگزار خواهد شد و حضور دانشجویان محترم نيز الزامي است.
4- با توجه به اینکه راه اندازی این پنل برای اولین بار درمرکز صورت گرفته است، لذا خواهشمند است کاستی و نقص احتمالی، سوالات و پیشنهادات خود را از طریق کارشناسان پشتيبان انفورماتیک مرکز و آموزش در میان بگذارید.

با تشکر و آرزوي موفقيت
معاونت آموزشي، پژوهشي و دانشجويي مرکز آموزش عالي کاشمر